Hvordan bestemme spesifikasjonen og modellen til terminalledningen?

Terminal wire er det vanligste tilkoblings wire produktet innen elektrisk utstyr.Med valg av forskjellig leder og avstand, noe som gjør det enklere å koble hovedkortet til PCB-kortet.

Så hvordan bestemmer vi de spesifikke spesifikasjonene og modellene for terminalledningen som brukes?Følgende er metoden for å bestemme spesifikasjonen og modellen til terminalledningen.

Den første er hvordan du bestemmer den vanlige terminalen, for eksempel 1,0 mm, 2,0 mm, 2,54 mm terminalledninger.Før vi dømmer, må vi forstå betydningen av disse dataene.Faktisk er 1,0 mm, 2,0 mm, 2,54 mm avstanden mellom de tilstøtende pinnene på terminalledningen.

0412

Når vi får terminalledningen, er den enkleste måten å bestemme de spesifikke spesifikasjonene på først å måle avstanden, i henhold til det kan vi omtrent vite terminalmodellen som brukes i ledningsnettet.

Deretter, i tillegg til å måle avstanden, må vi også bestemme om terminalkontakten med pinnen, pinnen er delt inn i rett pin og vinkel pin.

I tillegg, for noen kaldpressede sirkulære terminaler, er det nødvendig å måle indre sirkeldiameter, ytre sirkeldiameter og sirkulær tykkelse, som kan kjenne noen spesifikke parametere for kaldpressede sirkulære terminaler, for å finne ut hvilken type kulde -pressede sirkulære terminaler.

Til slutt, i møte med noen spesielle terminaler, som Molex, JST, Hirose-terminalhus, må vi måle lengden og bredden på pinneavstanden.Og kunden kan også levere bilder eller designtegninger til profesjonelle produsenter, som har mange års erfaring i denne bransjen og ofte kan kjenne spesifikasjonen til terminalledningen i møte med noen spesielle terminalgummihus!

fotobank

Xiamen Changjing Electronic Technology Co., Ltd. spesialiserer seg på høykvalitets terminalledning, elektronisk ledning, radledning, prosesseringstilpasning i 10 år, produksjonen er i tråd med miljøvern ROHS-kravene, produktene har bestått 3C, UL og ISO-sertifisering, etc. .


Innleggstid: 12-apr-2023